Frumusețe și uleiuri esențiale

Perioada desfășurare

7 Iunie 2023 - 19:00 - 20:30

Ultima zi de înscriere

6 Iunie 2023

Modalitate de susținere

Online

Trainer

Maria Ivan

Preț

390 lei

Trăim într-o societate care impune un stil de viață alert și agitat. Suntem obișnuiți să facem mai multe lucruri deodată și avem impresia că ne rămâne foarte puțin timp pentru a acorda atenția necesară îngrijirii tenului. Cu toate acestea, ne dorim un ten sănătos, hidratat, luminos și fără imperfecțiuni.

În căutarea produsului potrivit trebuie să fim atenți la mai multe aspecte.

Produsele cosmetice sunt foarte multe, industria cosmetică este în plină expansiune, așa că, se impune să avem cunoștințe de bază despre piele, pentru a le putea alege pe cele care sunt cele mai potrivite pentru noi.

Rolul îngrijirii cosmetice este, în special, preventiv și se referă la menținerea calității și sănătății pielii un timp cât mai îndelungat prin diverse procedee și cu ajutorul unor preparate specifice.

Uleiurile esențiale nu sunt ingrediente noi pentru domeniul cosmetic, ele se folosesc în ritualuri de înfrumusețare și pentru sănătate încă din Antichitate.

Ce vei învăța?

· noțiuni elementare despre piele

· care sunt cerințele nutriționale ale pielii

· cum să-ți identifici tipul de ten

· etapele îngrijirii cosmetice corecte

· ce uleiuri esențiale sunt utile pentru îmbunătățirea rutinei cosmetice în funcție de tipul de ten

Toate aceste informații te vor ajuta să ai așteptările corecte de la rutina ta cosmetică.

De ce să te înscrii la acest curs?

Acest curs este organizat de Asociația Profesională de Aromaterapie, organizație care are ca prim deziderat conectarea tuturor celor care iubesc uleiurile esențiale și transformă această pasiune în produse și servicii utile, atât pentru sine cât și pentru ceilalți. Împreună putem face mult mai mult, putem promova aromaterapia și beneficiile ei alături de profesia de aromaterapeut certificat.

Te invităm așadar, să descoperi o altă abordare a uleiurilor esențiale, o altă perspectivă, o altfel de utilizare, în îngrijirea și înfrumusețarea pielii tale.

*Membrii Asociației Profesionale de Aromaterapie beneficiază de o reducere de 20%. Află cum poți deveni membru aici.

Participanții vor primi un Certificat de participare.

Formular inscriere