Uleiuri esențiale pentru animalele de companie

Perioada desfășurare

11 Ianuarie 2024 - 18:30 - 20:30

Ultima zi de înscriere

10 Ianuarie 2024

Modalitate de susținere

Online

TrainerI
Preț

350 lei

La ora actuală totul evoluează într-un ritm cel puțin alert, cu o avalanșă de informații în toate domeniile, fiindu-ne din ce în ce mai greu să ne stabilim prioritățile. Totuși, sănătatea și bunăstarea animalelor noastre de companie sunt în topul primelor 5 domenii care ne preocupă pe noi oamenii.

Căutăm întotdeauna cele mai bune și eficiente soluții pentru rezolvarea diverselor situații din viața companionului nostru, inclusiv soluții alternative, care țin cont de abordarea integrativă a ființelor vii și a mediului lor de viață.

Uleiurile esențiale sunt mult mai mult decât remedii alternative, inclusiv pentru animalul nostru de companie! Un ulei esențial intră în piele în maxim 30 de secunde, ajunge în circulația sistemică, la nivel hepatic în aproximativ 30 de minute și trece și de bariera hemato-encefalică a creierului.

Folosite adecvat uleiurile esențiale pot susține organismul companionului tău blănos, pot aduce alinare, liniștire, regenerare, pot vindeca pe mai multe planuri, nu doar la nivel biologic, lin și eficient.

Ce vei învăța?

  • Cum putem folosi uleiurile esențiale pentru animalele noastre de companie
  • Cum le diluăm, cum le pregătim, cum le administrăm
  • Ce uleiuri funcționează bine împreună și în ce situații
  • Precauții, atenționări, contraindicații în folosirea uleiurilor esențiale la animalele de companie
  • Pisicile și uleiurile esențiale
  • Tips&tricks pentru situații speciale (vizita la veterinar, mutatul în casă nouă)
  • Care sunt cei mai importanți factori în folosirea uleiurilor esențiale pentru animalele de companie și în relația om-animal

     

De ce să te înscrii la acest curs?

Acest curs este organizat de Asociația Profesională de Aromaterapie, organizație care are ca prim deziderat conectarea tuturor celor care iubesc uleiurile esențiale și transformă această pasiune în produse și servicii utile, atât pentru sine cât și pentru ceilalți. Împreună putem face mult mai mult, putem promova aromaterapia și beneficiile ei alături de profesia de aromaterapeut certificat.

Pe parcursul a două ore, te invităm așadar, să descoperi o altă abordare a uleiurilor esențiale, o altă perspectivă, o altfel de utilizare, atât spre folosul animalului tău de companie cât și spre liniștea ta!

Costul de participare este de 350 lei.

Membrii A.P.A.  beneficiază de un preț redus, respectiv 330 de lei. 

Formular înscriere